Kom thuis tot rust in de buitenlucht

Vraag een offerte aan

Wij verzorgen uw buitenbeleving

Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress zijn we erin gespecialiseerd om u zo optimaal mogelijk van uw buitenleven te laten genieten. In deze blogs willen we u enthousiast maken en inspireren voor het buitenleven en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van buitenzonwering. Gun uzelf een gevoel van vrijheid, u heeft het al druk genoeg. Het is goed voor u om thuis tot rust te kunnen komen in de buitenlucht!

Wij verlengen uw zomer!

De buitenlucht doet een mens veel goeds. Hoe sneller u naar buiten kunt en hoe langer u buiten kunt blijven, hoe beter. Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress zorgen we ervoor dat uw buitenbeleving zo optimaal mogelijk is. Daarom hebben we ons al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de meest innovatieve en stijlvolle buitenzonwering. “In Nederland willen we het liefst in maart al naar buiten. Het zonnetje begint dan te schijnen en binnen mum van tijd hebben we de zomer in onze bol”, aldus Twan de Bruijn, eigenaar van IN- 'N OUTDOOR SunExpress.  

Met deze buitenzonwering krijgt u het vakantiegevoel!

Heeft u een mooie tuin, dakterras of balkon en zou u hier langer willen verblijven? Met de ideale buitenzonwering komt u al een heel eind. Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress weten wij hoe we uw woning met uw tuin, balkon of dakterras kunnen verbinden, zodat u een gevoel van vrijheid of zelfs een vakantiegevoel ervaart. “Het is zo fijn en ontspannen om dichtbij de natuur te zijn en te genieten van de buitengeluiden! In onze sfeervolle en interactieve showroom hebben wij diverse oplossingen om het buitenleven van onze klanten te perfectioneren”, aldus Twan de Bruijn, eigenaar van IN- 'N OUTDOOR SunExpress.

Neem contact op

Voor vragen over onze diensten of producten kunt u via het formulier contact met ons opnemen. Kom anders langs bij ons in de showroom!

"Wij zijn van mening dat iedereen een langere zomer verdient en doen er alles aan dit mogelijk te maken."

Twan de Bruijn

"Het is zo fijn en ontspannen om dichter bij de natuur te zijn en te genieten van de buitengeluiden!"

Twan de Bruijn

"We zijn al 30 jaar specialist in buitenzonwering en kunnen dankzij deze jarenlange ervaring voldoen aan ieders wens."

Twan de Bruijn

“Met een technische en creatieve blik kijken we wat er mogelijk is en hoe we het buitenleven van onze klant kunnen verbeteren.”

Vraag een offerte aan
  • Vroeg in het jaar buiten zitten
  • Vakantiegevoel thuis
  • Interactieve showroom

Dagen binnen zitten is verleden tijd dankzij de juiste buitenzonwering

Ongeacht het weer, van maart tot en met november buiten vertoeven. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het ligt echt binnen handbereik. Zeker als u de juiste specialist inschakelt die deze ultieme buitenbeleving voor u waar kan maken. “De spaarzame vrije tijd die we hebben brengen we het liefst door met het gevoel optimaal te leven. Dan kunnen we ons werk goed doen en stressvolle momenten gemakkelijker doorstaan”, aldus Twan de Bruijn, eigenaar van IN- 'N OUTDOOR SunExpress.

Zo wordt de grens tussen uw tuin en woning dunner

Zoekt u buitenzonwering, maar weet u niet welk product het beste bij u past? Dan raden wij u aan naar onze sfeervolle en interactieve showroom te gaan. Hier kunt u alle soorten buitenzonwering bekijken en uitproberen. Twan de Bruijn, eigenaar van IN- 'N OUTDOOR SunExpress: “Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress vinden we het heel belangrijk onze klanten goed te adviseren over buitenzonwering. Het is een behoorlijke investering dus doen we er alles aan een product te installeren dat geheel voldoet aan alle wensen.”

Wanneer is het tijd om aan buitenzonwering te denken?

Buitenzonwering. Daar denkt u wellicht aan als u tijdens warme zomerdagen in uw tuin of op uw balkon zit en de felle zonnestralen u niet meer zo bevallen. U wilt liever in de schaduw zitten, daar is het een stuk koeler. Helaas is er geen schaduw in de buurt. Had u nu maar een mooi knikarmscherm, een pergola of een terrasoverkapping! Binnen houdt u het alleen vol als u de airco op de allerhoogste stand zet. “Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress merken we dat mensen alleen denken aan zonwering als de zon schijnt. Het is beter om hier al eerder mee bezig te zijn”, aldus Twan de Bruijn, eigenaar van IN- 'N OUTDOOR SunExpress.

In deze omgeving optimaliseren wij het buitenleven

Wij plaatsen zonwering in Dongen en zo’n 60 tot 70 kilometer daarbuiten. Onze projecten bevinden zich meestal in Waalwijk, Tilburg, Breda en Terheijden. Zowel in tuinen als op grote hoogte, en bij particulieren als bedrijven. Iedereen verdient een ultieme buitenbeleving. “Het leuke aan ons werk is dat we op diverse plekken komen. Appartementencomplexen, boerderijen, luxe villa’s rijtjeshuizen. Ons assortiment is namelijk zo breed dat we voor ieder wat wils hebben.”

Neem contact op

Voor vragen over onze diensten of producten kunt u via het formulier contact met ons opnemen. Kom anders langs bij ons in de showroom!

Wat zeggen onze klanten?

"De zomer laat nog wel een tijdje op zich wachten, maar wij genieten al volop van de overkapping! Fantastisch personeel heeft mooi vakwerk geleverd! Heel erg bedankt."

- Marion Kooij

"Geweldige service, vriendelijke mensen. Wij komen en kopen er al jaren zowel zakelijk als prive. Petje af voor jullie top-team."

- Pauline Trum

"Topbedrijf! Maandagochtend gebeld met de serviceafdeling dat mijn garageroldeur niet meer open/dicht ging. Om 11:00h kwam de monteur en had de storing(draadbreuk) opgelost! Vanavond weer slapen met een gesloten deur! Thx!"

- John Jacobs

In deze omgeving optimaliseren wij het buitenleven

Sunexpress_In-deze-omgeving-optimaliseren-wij-het-buitenleven_1.jpg16 jan Bent u op zoek naar een speciaalzaak in buitenzonwering? IN- 'N OUTDOOR SunExpress in Dongen en Terheijden heeft als missie uw buitenleven zo te verbeteren dat u er alleen nog maar van kunt ... lees verder

Wanneer is het tijd om aan buitenzonwering te denken?

Sunexpress_Wanneer-is-het-tijd-om-aan-buitenzonwering-te-denken_1.jpg21 nov Buitenzonwering. Daar denkt u wellicht aan als u tijdens warme zomerdagen in uw tuin of op uw balkon zit en de felle zonnestralen u niet meer zo bevallen. U wilt liever in de schaduw zitten, daar ... lees verder

Zo wordt de grens tussen uw tuin en woning dunner

Sunexpress_Zo-wordt-de-grens-tussen-uw-tuin-en-woning-dunner_2.jpg26 sep Zoekt u buitenzonwering, maar weet u niet welk product het beste bij u past? Dan raden wij u aan naar onze sfeervolle en interactieve showroom te gaan. Hier kunt u alle soorten buitenzonwering ... lees verder

Dagen binnen zitten is verleden tijd dankzij de juiste buitenzonwering

Sunexpress_Dagen-binnen-zitten-is-verleden-tijd-dankzij-de-juiste-buitenzonwering_2.jpg01 aug Ongeacht het weer, van maart tot en met november buiten vertoeven. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het ligt echt binnen handbereik. Zeker als u de juiste specialist inschakelt die ... lees verder

Met deze buitenzonwering krijgt u het vakantiegevoel!

Sunexpress_Met-deze-buitenzonwering-krijgt-u-het-vakantiegevoel_2.jpg06 jun Heeft u een mooie tuin, dakterras of balkon en zou u hier langer willen verblijven? Met de ideale buitenzonwering komt u al een heel eind. Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress weten wij hoe we uw woning ... lees verder

Wij verlengen uw zomer!

Sunexpress_Wij-verlengen-uw-zomer_1.jpg11 apr De buitenlucht doet een mens veel goeds. Hoe sneller u naar buiten kunt en hoe langer u buiten kunt blijven, hoe beter. Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress zorgen we ervoor dat uw buitenbeleving zo ... lees verder
Scroll naar boven