Home ›› Veranda Op Maat

Veranda op maat

Heeft u een mooie tuin en wilt u daar meer van genieten? Of beter nog: het hele jaar door in uw tuin zitten? Dat is mogelijk met een veranda op maat. Een stijlvolle oplossing die de grens tussen uw tuin en woning vervaagt en er één mooi geheel van maakt. SunExpress adviseert u graag.

Veranda’s op maat: alles is mogelijk

Een veranda, ook wel terrasoverkapping genoemd, overdekt doorgaans een terras en zit meestal vast aan een woning. Maar dat hoeft niet altijd. Ieders wens, huis en tuin is anders. Daarom vervaardigen wij altijd een veranda op maat. Of u nu glazen schuifdeuren en wanden wilt, een aluminium of houten constructie, verwarming, verlichting, zonwering of een schuifdak: alles is mogelijk. Als u de veranda helemaal kunt afsluiten, deze voorziet van zonwering en verwarming, kunt u er het hele jaar door verblijven en uw tuin in alle jaargetijden bewonderen. Regen, wind, zon: niets houdt u meer tegen om te genieten van uw woon- en buitenruimte.

vraag een offerte aan ▸


Veranda op maat IN-´N OUTDOOR Buitenleven SunExpress

Soorten veranda’s

Veranda’s zijn er in alle soorten en maten. We vervaardigen ze zowel dicht als open en in iedere stijl: van klassiek tot modern. U kunt voor een eenvoudige houten constructie gaan, maar ook voor een luxere variant. Denk bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping met een lamellendak. Deze luxe veranda op maat heeft een dak met draaibare lamellen. Zo kunt u zelf spelen met de lichtinval. Een veranda met een vouwdak is ideaal als uw tuin op het zuiden ligt. U bepaalt zelf hoever het zonlicht mag komen op uw terras. Bovendien zit u altijd droog, want het dak is waterdicht. Heeft u een grote tuin? Dan vindt u het vast fijn als u op een andere plek in uw tuin ook overdekt zit. Een vrijstaande terrasoverkapping is dan een goede oplossing. Deze kunt u bijvoorbeeld als een sfeervolle tuinkamer inrichten, met mooie meubelen, een lange tuintafel, een gasbarbecue, en ga zo maar door.

Een aantal van onze merken

Bekijk hier het Brustor lamellendak:

Weinor: Terrazza Pure staat voorop in glazen overkappingen. Bekijk de video hieronder:

Of de uitschuifbare terrasoverkappingen van Ittalum:

Overigens maken we niet alleen veranda’s op maat voor tuinen, maar ook voor dakterrassen. Daar kun u natuurlijk eveneens heerlijk genieten van de zonsondergang en buitengeluiden onder het genot van een wijntje.

Eigen productie van veranda's

Naast de bekende merken leveren we ook producten van onze eigen IN- 'N OUTDOOR lijn. Deze vervaardigen we zelf in onze fabriek, waardoor we precies kunnen maken wat onze klanten willen. 

Veranda op maat Buitenleven IN-´N OUTDOOR SunExpress

Veranda op maat laten maken

Voordat we aan uw veranda op maat beginnen, komen we bij u langs om uw huis en tuin te bekijken en in te meten. Daarbij luisteren we uitvoerig naar uw wensen en geven advies. Vervolgens komen we met een ontwerp en een voorstel. Bent u akkoord? Dan laten we de veranda op maat vervaardigen. Tot op de centimeter nauwkeurig zal deze aan al uw wensen voldoen. Onze monteurs komen de veranda na 4 tot 6 weken bij u installeren. Het resultaat: een kwalitatief hoogwaardige veranda, die perfect past bij uw tuin en woning, uw verwachtingen waarmaakt én overtreft.

vraag een offerte aan ▸

"Met deze producten kunt u eerder naar buiten en later naar binnen"

_________________________

Kom veranda´s bekijken

Wilt u zich goed oriënteren?
In onze showroom is het mogelijk om meerdere veranda’s op ware grootte bekijken en beleven. Onze adviseurs stellen de juiste vragen om erachter te komen welke veranda het beste bij u past. Zo komt u steeds een stapje dichterbij uw ideale veranda op maat.

kom langs in onze showroom ▸

Scroll naar boven