Home ›› Vakantie In De Tuin

Vakantie in de tuin? IN- 'N OUTDOOR Sun Express helpt u!

Door alle maatregelen rondom het coronavirus zullen we de vakantie waarschijnlijk verplicht thuis moeten vieren. Wanneer u zich verheugd had op een welverdiende vakantie, is het natuurlijk een enorme tegenvaller dat u de vakantie nu in de tuin moet doorbrengen. IN- 'N OUTDOOR Sun Express helpt u graag een handje om de vakantie in de tuin zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Wij hebben 4 tips voor de ultieme vakantie in de tuin.

Tip 1: Ongedierte in huis tegen gaan

In de zomer kan het gebeuren dat de deuren wat vaker open staan. Dit kan als gevolg hebben dat er allerlei insecten naar binnen vliegen door de openstaande deuren of ramen. Niets is vervelender dan allerlei muggen of andere dieren in uw huis. Zeker ’s avonds zijn insecten zeer actief. Het kan daarom verstandig zijn om horren te plaatsen in de deuren die vaak open staan, zoals de buitendeur of tuindeuren. Ook voor ramen heeft IN- 'N OUTDOOR Sun Express speciale horren. Zo krijgt u frisse lucht in huis zónder vervelende beestjes.

Horren vakantie in de tuin
neem contact op ▸

Tip 2: Een actieve vakantie in de tuin

Wilt u de vakantie in de tuin iets actiever doorbrengen? Pak dan uw garagedeuren aan! IN- 'N OUTDOOR Sun Express heeft een totaalaanbod van allerlei deuren. Denk aan roldeuren, kanteldeuren of een parkeergaragedeur. Het voordeel van de deuren is dat ze heel veilig zijn, erg comfortabel én zorgen voor een superieure isolatie van uw woning. Het kan ook zijn dat uw deuraandrijvingen niet optimaal meer werken of niet aanwezig zijn. IN- 'N OUTDOOR Sun Express heeft diverse mogelijkheden, zoals aandrijvingen voor garagedeuren, inrithekken én handige accessoires. Als u dan uw huis verlaat, maak dit dan zo makkelijk mogelijk!

Tip 3: Alles voor het buitenleven

Heeft u al een comfortabele plek om uw vakantie in de tuin door te brengen? Maak een overkapping of veranda zodat u sneller buiten kunt zitten. De veranda’s van IN- 'N OUTDOOR Sun Express zijn bestand tegen elk weersoort en zijn super makkelijk te onderhouden. Ze kunnen volledig op maat gemaakt worden met bijvoorbeeld een zonnescherm of terrasverwarmer. Heeft u een klein balkon of dakterras? Ook hier kan IN- 'N OUTDOOR Sun Express speciale zonwering plaatsen. Dit biedt ook direct extra bescherming bij regen of wind. Zo maakt u uw vakantie in de tuin zo comfortabel mogelijk.

duette shades vakantie in de tuin
neem contact op ▸

Vakantie in de tuin tip 4:  Houd uw huis koel

In de zomer kan uw huis snel warm worden doordat het zonlicht op de ramen schijnt. Met goede buitenwering kunt u dit tegen gaan. Denk bijvoorbeeld aan zonneschermen, ook handig als u lekker buiten zit maar het zonlicht een beetje wil tegenhouden. Daarnaast heeft IN- 'N OUTDOOR Sun Express ook buitenjaloezieën, screens en rolluiken om de zon tegen te gaan. Bent u al bekend met markiezen? Dit is speciale zonwering die de ruimte verkoelen én er ook nog eens stijlvol uitzien. Zo heeft u de perfecte vakantie in de tuin én huis!

Vakantie in de tuin realiseren: Maak een afspraak!

Wilt u nog wat meer informatie of kunnen we u helpen om de perfecte vakantie in de tuin te realiseren? IN- 'N OUTDOOR Sun Express kan voor u een passend aanbod op maat maken, helemaal aansluitend op uw wensen en uw tuin! Neem hiervoor contact met ons op via het formulier!

Neem contact op

Scroll naar boven