Service

home-overons-2-in-n-outdoor.jpg

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom is het leveren van professionele service een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Ons doel is om u optimaal te laten genieten van uw binnen- of buitenzonwering.

Wij lopen graag een tandje harder om u de beste service te verlenen

Showroom

Onze service begint al in onze sfeervolle showrooms in Dongen en Terheijden. Hier kunt u alle soorten zonwering en horren beleven. Onze deskundige medewerkers stellen open vragen om erachter te komen welke oplossing het beste bij u past.

overons-2-in-n-outdoor.jpg

Inmeten en montage

Als u tijdens een bezoek aan de showroom een keuze heeft gemaakt, komen we langs bij u om uw situatie te beoordelen. We bespreken de mogelijkheden en meten de locatie op. Vervolgens laten we uw zonwering tot op de centimeter nauwkeurig op maat maken. Na ongeveer 8 weken komen onze monteurs al bij u langs om het te installeren.

Onderhoud en reparatie

Vanwege de uiteenlopende weersomstandigheden in Nederland heeft uw zonwering eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Daarom bieden we u een onderhoudscontract aan. We komen dan periodiek langs om uw zonwering te reinigen en de constructie in te vetten, zodat deze naar behoren blijft werken.

Is uw zonwering defect? Neem dan contact met ons op en we sturen zo snel mogelijk een monteur naar u toe.

Bel: 0416 - 27 97 00 ▸

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

vraag een offerte aan ▸
Scroll naar boven