BRUSTOR OUTDOOR LIVING ACTIE! Ontvang nu 10% korting op de modellen B200, B200XL en B300! De actie geldt voor de module, inbouw screens en ledverlichting. Daarnaast krijgt u tijdens deze actieperiode bij alle knikarmschermen een GRATIS MOTOR CADEAU!

Bekijk hier alle informatie over de actie en neem bij vragen contact met ons op!

SERVICE

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom is het leveren van professionele service een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Ons doel is om u optimaal te laten genieten van uw binnen- of buitenzonwering.

Showroom

Onze service begint al in onze sfeervolle showrooms in Kaatsheuvel en Terheijden. Hier kunt u alle soorten zonwering en horren beleven. Onze deskundige medewerkers stellen open vragen om erachter te komen welke oplossing het beste bij u past.

Inmeten en montage

Als u tijdens een bezoek aan de showroom een keuze heeft gemaakt, komen we langs bij u om uw situatie te beoordelen. We bespreken de mogelijkheden en meten de locatie op. Vervolgens laten we uw zonwering tot op de centimeter nauwkeurig op maat maken. Na ongeveer 8 weken komen onze monteurs al bij u langs om het te installeren.

"Wij lopen graag een tandje harder om u de beste service te verlenen"

_________________________

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons of onze service? Neem dan contact met ons op.

neem contact op ▸

Onderhoud en reparatie

Vanwege de uiteenlopende weersomstandigheden in Nederland heeft uw zonwering eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Daarom bieden we u een onderhoudscontract aan. We komen dan periodiek langs om uw zonwering te reinigen en de constructie in te vetten, zodat deze naar behoren blijft werken.

Is uw zonwering defect? Neem dan contact met ons op en we sturen zo snel mogelijk een monteur naar u toe.

Bel: 0416 - 27 97 00 ▸
Scroll naar boven