Locatie Terheijden

2afbeelding-2-over-ons-SunExpress.jpg

Aan de Bredaseweg vindt u sinds enkele jaren onze zonweringshowroom die we tot “Inspiration Center’ gedoopt hebben. Onder het genot van een kop koffie krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is om uw wooncomfort zowel binnen- als buitenshuis te optimaliseren.

Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u om te adviseren op gebied van buitenzonwering, rolluiken, garagepoorten, terrasoverkappingen, maar ook gordijnen, raamdecoratie, horren, vloerbedekking, pvc binnenvloeren, zelfs houten buitenvloeren. Of u nu een onderdeeltje voor een rolgordijn nodig heeft of uw zorginstelling een gedegen partner voor het onderhoud van haar zonwering zoekt, of u een (volgens anderen) onmogelijke overkappingssituatie heeft op te lossen, onze mensen denken graag met u mee.

In de alweer bijna 5 jaar dat we hier gevestigd zijn (voorheen was onze “Bredase” afdeling bijna 30 jaar gevestigd aan de Haagdijk in Breda) heeft onze klantenkring zich aanzienlijk uitgebreid.

Steeds meer mensen uit Terheijden, maar ook bijvoorbeeld Wagenberg, Made, Zevenbergen en Lage Zwaluwe worden door buren, familie en vrienden naar ons doorverwezen. Naast Terheijden heeft IN- 'N OUTDOOR Sun Express de hoofdvestiging in Kaatsheuvel, met een showroom, kantoor en eigen productieafdeling, en van waaruit onze eigen montageteams elke ochtend vertrekken. Samen met de hoogwaardige merkproducten zoals Roma, Erhardt, Stobag en Unilux, wordt het grootste gedeelte van ons buitenassortiment gevormd door producten die we zelf assembleren.

afbeelding-2-over-ons-SunExpress 2.jpg

Ben 30 jaar met veel plezier werkzaam bij IN- 'N OUTDOOR Sunexpress. Het creatief meedenken en klantgerichtheid staat bij ons op nummer 1.

Geperfectioneerd maatwerk

Bovenal zorgt dat er voor dat we niet vast zitten aan “standaard”: we kunnen producten vaak zonder veel omhaal aanpassen om de aansluiting op de wensen van onze klanten te perfectioneren. Als wij het niet kunnen, kan niemand het maken, is al vaker onze ervaring geweest. En daar zijn we best trots op!

Ook voor het interieur kunt u bij ons terecht. Een aanspreekpunt, voor buiten en binnen en altijd dezelfde hoge kwaliteit. Dit bereiken we onder andere door het voeren van alleen merken waar we een goede service voor kunnen garanderen. Onze leveranciers Luxaflex en Zonnelux bijvoorbeeld zijn net als wij continu bezig met verbeteren en vernieuwen, maar zijn ook echte partners.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en samenwerking staan dan ook hoog in het vaandel bij IN- 'N OUTDOOR Sun Express.

maak een afspraak ▸

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

vraag een offerte aan ▸
Scroll naar boven