IN- 'N OUTDOOR KAATSHEUVEL GAAT VERHUIZEN NAAR DONGEN EN TERHEIJDEN!
Om onze klanten beter te kunnen bedienen gaan we onze krachten bundelen en zijn onze klanten vanaf het nieuwe jaar van harte welkom in onze vestigingen Dongen en Terheijden! Nu extra scherpe acties en kortingen op de showroommodellen!

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 19 december t/m 3 januari

LOCATIE KAATSHEUVEL

IN- 'N OUTDOOR Sun Express is een zonwering bedrijf dat in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid is tot een bedrijf met kwalitatief goede producten, een ruim assortiment en een goede service. De betrouwbaarheid met een 'afspraak-is-afspraak' mentaliteit staat hoog in ons vaandel.

De meeste producten van IN- 'N OUTDOOR Sun Express worden in eigen fabriek vervaardigd waardoor de controle op de kwaliteit in eigen handen blijft en waardoor we al onze producten tegen een betaalbare prijs kunnen leveren en vakkundig door onze eigen montageploeg kunnen laten monteren. IN- 'N OUTDOOR Sun Express is niet alleen op particuliere markt afgestemd, maar wij kunnen ook bedrijfs- en projectmatig onze klanten van dienst zijn.

Showroom

Wij staan u, in onze showrooms graag vakkundig te woord over de ongekende mogelijkheden van de IN- 'N OUTDOOR Sun Express producten. Wij maken graag een vrijblijvende en passende offerte welke op uw eigen specifieke situatie zal worden afgestemd.

"Al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige producten, professioneel advies en zeer betrokken service"

_________________________

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons of onze service? Neem dan contact met ons op.

neem contact op ▸

Scroll naar boven