IN- 'N OUTDOOR KAATSHEUVEL GAAT VERHUIZEN NAAR DONGEN EN TERHEIJDEN!
Om onze klanten beter te kunnen bedienen gaan we onze krachten bundelen en zijn onze klanten vanaf het nieuwe jaar van harte welkom in onze vestigingen Dongen en Terheijden! Nu extra scherpe acties en kortingen op de showroommodellen!

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 19 december t/m 3 januari

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar laten wij onze klanten genieten van onze op-maat-gemaakte binnen- en buitenzonwering. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten, professioneel advies en zeer betrokken service. Wij lopen graag een stapje harder voor onze klanten en bedenken voor iedere denkbare situatie de juiste oplossing. Uw woning, tuin of balkon zal de uitstraling krijgen die bij u past.

Zonwering en horren op maat

Uw zonwering of hor vervaardigen wij tot op de centimeter nauwkeurig op maat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we u een product kunnen leveren dat specifiek past bij uw situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring nemen wij ook regelmatig zeer complexe opdrachten aan. U zult ons niet snel ‘nee’ horen zeggen.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een showroom in Kaatsheuvel en Terheijden. Beiden sfeervol ingericht, zodat u onze producten kunt beleven en een weloverwogen keuze kunt maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk onder terrasoverkappingen en stijlvolle pergola’s te staan. Ook ervaart u welke vorm van bediening u het prettigst vindt. Wij hebben alles wat u op gebied van binnen- en buitenzonwering wenst in ons assortiment. Daarnaast leveren we insectenwerende horren op maat. Kom langs en laat u inspireren!

2afbeelding-1-over-ons-SunExpress.png

"Al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige producten, professioneel advies en zeer betrokken service"

_________________________

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons of onze service? Neem dan contact met ons op.

neem contact op ▸

Betrokken service

Heeft u een keuze gemaakt? Onze enthousiaste inmeetteam zal dan eerst bij u langskomen om met een professionele blik uw situatie te beoordelen. Vervolgens installeert de monteur een uitstekend product, waar u zeker 20 tot 30 jaar plezier van heeft.

maak een afspraak ▸
Scroll naar boven