Home ›› Buitenjaloezieen

Buitenjaloezieën

Zoekt u naar de beste bescherming tegen warmte en zonlicht? Dan zijn buitenjaloezieën voor u de ideale oplossing. IN- ’N OUTDOOR SunExpress levert en installeert gebruiksvriendelijke buitenjaloezieën in stijlvolle designs met zeer functionele eigenschappen waar u het hele jaar door van geniet.

Alle voordelen op een rij

We zetten graag de voordelen van buitenjaloezieën op een rij voor u:

  • U reguleert zelf de hoeveelheid zonlicht
  • Creëert sfeer door de lichtinval
  • Privacy indien geheel gesloten
  • Reguleert de binnentemperatuur
  • Inbraakwerend
  • Unieke uitstraling
  • Geschikt voor iedere weersomstandigheid
  • Eigen merk zonwering

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan ▸

Buitenjaloezieën: stijlvol en functioneel

Buitenjaloezieën zijn lamellen die aan de buitenkant van het raam worden geïnstalleerd. Het voordeel hiervan is dat ze zonnestralen rechtstreeks reflecteren. De lamellen zijn kantelbaar. Zo kunt u de binnentemperatuur, lichtinval en doorkijk zo optimaal mogelijk reguleren. Ook kunt u ze volledig sluiten, zodat u de inbraakwering van uw pand optimaliseert en de ruimte waarin u zich bevindt kunt verduisteren. Buitenjaloezieën zijn niet alleen functioneel, maar geven ook een unieke look aan uw woning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en RAL-kleuren. Zo creëren we buitenzonwering die volledig aansluit op uw wensen en woonstijl. Daarbij is deze zonwering van uiterst hoge kwaliteit, hierdoor is deze geschikt voor ieder weertype en gaat het product jarenlang mee.

Buitenjaloezieen IN-´N OUTDOOR SunExpress

Strak, robuust, chique of eenvoudig?

Voor ieder type woning en raam hebben we passende buitenjaloezieën in ons assortiment. Of u nu van strak, robuust, chique of eenvoudig houdt: het is allemaal mogelijk. We hebben lamellendiktes van 50, 60, 80 tot 100 millimeter. Ook zijn er verschillende geleidingsopties beschikbaar, waardoor we voor ieder raamtype een oplossing hebben. Wat betreft kleur is er keuze te over. We leveren diverse soorten wit, grijs, zwart, lichtblauw, donderblauw, groen, geel, bruin, rood, enzovoort. Op het gebied van bediening hebben we u eveneens veel te bieden. SunExpress is Somfy expert. Met Somfy kunt u zonwering draadloos bedienen en programmeren. Uiteraard kunt u ook gaan voor handmatige bediening.

Vraag een offerte aan ▸


IN-´N OUTDOOR SunExpress buitenzonwering buitenjaloezieen

Showrooms met zonweringspecialisten

In onze sfeervolle zonweringshowrooms in Kaatsheuvel en Terheijden kunt u verschillende buitenjaloezieën op ware grootte bekijken en bedienen. Onze zonweringsspecialisten leiden u rond, beantwoorden vragen en geven advies, zodat u samen ontdekt of buitenjaloezieën aan uw wensen voldoen en passen bij uw woning. Beide showrooms zijn 6 dagen per week geopend. Op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. U bent van harte welkom.

Bezoek onze showroom ▸

Buitenjaloezieen SunExpress buitenzonwering

"Voor ieder type woning en raam hebben we passende buitenjaloezieën"

_________________________

Geïnteresseerd in buitenjaloezieën?

Als u geïnteresseerd bent in buitenjaloezieën van SunExpress, komen we bij u langs om uw woonsituatie te bekijken en in te meten. Vervolgens maken we een ontwerp. Na uw akkoord, zullen we de zonwering op maat laten maken. Na 4 tot 6 weken komen onze deskundige medewerkers het product bij u installeren.

Uw buitenjaloezieën zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan lang mee. Toch is het belangrijk ze te onderhouden. Hiervoor kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. We komen eens in de zoveel tijd langs om uw buitenjaloezieën te reinigen. Ook vetten we de constructie in. Zo verlengt u de levensduur van uw zonwering zeker met een aantal jaar. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven