« Terug

Zo wordt de grens tussen uw tuin en woning dunner

Sunexpress_Zo-wordt-de-grens-tussen-uw-tuin-en-woning-dunner_2.jpg26 sep

Zoekt u buitenzonwering, maar weet u niet welk product het beste bij u past? Dan raden wij u aan naar onze sfeervolle en interactieve showroom te gaan. Hier kunt u alle soorten buitenzonwering bekijken en uitproberen. “Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress vinden we het heel belangrijk onze klanten goed te adviseren over buitenzonwering. Het is een behoorlijke investering dus doen we er alles aan een product te installeren dat geheel voldoet aan alle wensen.”

Deskundig advies

In onze showroom krijgt u deskundig advies over al onze buitenzonwering: terrasoverkappingen, lamellendaken, pergola’s knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken en screens. Onze enthousiaste en betrokken adviseurs lopen rond in de showroom en staan u graag te woord. Ze nemen alle tijd voor u om producten te tonen en stellen de juiste vragen. Wilt u graag alle seizoenen buiten zitten? Wilt u kunnen spelen met het licht? Heeft u behoefte aan privacy? Heeft u een tuin, dakterras of balkon? Met het stellen van dergelijke vragen komen onze adviseurs erachter wat de beste oplossing is voor de klant.

“Met een technische en creatieve blik kijken we wat er mogelijk is en hoe we het buitenleven van onze klant kunnen verbeteren.”

Maak een afspraak

Bezoek aan huis

“Om te beoordelen of het product dat de klant heeft uitgekozen daadwerkelijk bij zijn huis of bedrijf past, komen we langs”. “Met een technische en creatieve blik kijken we wat er mogelijk is en hoe we het buitenleven van onze klant kunnen verbeteren.” Als de keuze is gemaakt dan meten we op hoeveel materiaal er nodig is en laten we uw buitenzonwering op maat maken. Een paar weken later komt de monteur langs om uw ideale buitenzonwering te installeren. Vervolgens gaat er een wereld voor u open, want we hebben de grens tussen uw tuin en woning een stuk dunner gemaakt. Nu kunt u veel langer genieten van het buiten zijn.

Kwalitatief hoogwaardige service

Naast het installeren van zonwering, leveren we kwalitatief hoogwaardige service. U kunt ons altijd bellen wanneer er iets is. Ook zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van zonwering. Door het veranderlijke weer in Nederland is zonwering onderhevig aan slijtage. Om te zorgen dat uw buitenbeleving naar uw zin blijft, is onderhoud dus van groot belang. Bovendien verlengt u de levensduur van uw zonwering wel tot 5 jaar! Laat u een pergola bouwen, een terrasoverkapping plaatsen, een zonnescherm plaatsen, enzovoort. Denk dan altijd aan het onderhoud.

Maak een afspraak

« Terug

Scroll naar boven