« Terug

Dagen binnen zitten is verleden tijd dankzij de juiste buitenzonwering

Sunexpress_Dagen-binnen-zitten-is-verleden-tijd-dankzij-de-juiste-buitenzonwering_2.jpg01 aug

Ongeacht het weer, van maart tot en met november buiten vertoeven. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het ligt echt binnen handbereik. Zeker als u de juiste specialist inschakelt die deze ultieme buitenbeleving voor u waar kan maken. “De spaarzame vrije tijd die we hebben brengen we het liefst door met het gevoel optimaal te leven. Dan kunnen we ons werk goed doen en stressvolle momenten gemakkelijker doorstaan”.

Buitenzonwering installeren

Met buitenzonwering kunt u uw buitenbeleving perfectioneren. Het komt regelmatig voor dat mensen het gevoel hebben dat de vakantie is aangebroken. Een betere ontspanning bestaat er niet. Onze vakkundige monteurs installeren alle soorten buitenzonwering, in de meest complexe situaties. Dus denkt u: mijn woning is niet geschikt voor buitenzonwering? Dan kunnen door middel van gedegen onderzoek vrijwel altijd het juiste ontwerpplan maken en het product op kwalitatief hoogwaardige wijze installeren.

“We zijn al 30 jaar specialist in buitenzonwering en kunnen dankzij deze jarenlange ervaring voldoen aan ieders wens.”

Maak een afspraak

Pergola bouwen

“Bij een klant in Maarssen hebben we een pergola van 6 meter gebouwd tussen 2 schuine daken. Een echte uitdaging, maar het is fantastisch mooi geworden”. “Regelmatig ontvangen we foto’s van klanten die tevreden onder hun nieuwe zonwering zitten. Ze zien het echt als een meerwaarde voor hun huis. Als klanten veel over hebben voor hun zonwering kunnen we echt iets heel bijzonders neerzetten.”

Terrasoverkapping plaatsen

Als u een terrasoverkapping laat plaatsen kunt u zelfs het hele jaar buiten zitten. 4 seizoenen lang genieten van het buitenleven in een tuinkamer die precies past bij uw huisstijl. “Met terrasoverkappingen kunnen we zoveel kanten op. In onze showroom kunnen we geïnteresseerden alle mogelijkheden laten zien en uitproberen. Onze adviseurs helpen hen om de tuinkamer waar ze naar verlangen te vinden.”

30 jaar specialist

Naast pergola’s en terrasoverkappingen installeren we luxe lamellendaken, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, rolluiken en screens. “We zijn al 30 jaar specialist in buitenzonwering en kunnen dankzij deze jarenlange ervaring voldoen aan ieders wens. Bovendien is het contact met onze klanten na het plaatsen niet ten einde. Onze monteurs staan altijd klaar voor hen wanneer er problemen zijn of als er onderhoud nodig is. Pas als de buitenbeleving van onze klanten optimaal is, zijn wij tevreden.”

Maak een afspraak

« Terug

Scroll naar boven