« Terug

Met deze buitenzonwering krijgt u het vakantiegevoel!

Sunexpress_Met-deze-buitenzonwering-krijgt-u-het-vakantiegevoel_2.jpg06 jun

Heeft u een mooie tuin, dakterras of balkon en zou u hier langer willen verblijven? Met de ideale buitenzonwering komt u al een heel eind. Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress weten wij hoe we uw woning met uw tuin, balkon of dakterras kunnen verbinden, zodat u een gevoel van vrijheid of zelfs een vakantiegevoel ervaart. “Het is zo fijn en ontspannen om dichtbij de natuur te zijn en te genieten van de buitengeluiden! In onze sfeervolle en interactieve showroom hebben wij diverse oplossingen om het buitenleven van onze klanten te perfectioneren”.

“Het is zo fijn en ontspannen om dichter bij de natuur te zijn en te genieten van de buitengeluiden!”

Maak een afspraak


Veranda op maat

Met een veranda, ofwel terrasoverkapping, kunt u het hele jaar genieten van het buitenleven. Hij beschermt u tegen de wind, de regen en de felle stralen van de zon. Bovendien brengt u uw vertrouwde huiskamergevoel naar uw tuin. Zet er een mooie bank in met bijpassende kussens, een tafeltje, elegante lampen of kaarsen, een koelkast met hapjes en drankjes en u wilt er het liefst altijd blijven zitten. We kunnen zoveel kanten op met onze veranda’s dat wij vrijwel elke wens weten te vervullen. Wij laten namelijk uw veranda op maat maken. Wilt u glazen schuifdeuren? Een airco? Verwarming? Stopcontacten? Een zonnescherm? Een slot op de deur om ongenode gasten buiten te houden? Alles is mogelijk.

Biossun

Wilt u op een moderne, nieuwe manier genieten van het buitenleven? Dan zijn de luxe lamellendaken van het merk Biossun ideaal voor u. Een prachtige combinatie van design en techniek. Dankzij de draaibare lamellen kunt u op een natuurlijke wijze, de temperatuur, het licht en de zon op uw terras en in uw huis regelen. Regent het? Geen probleem. De constructie is zo waterdicht dat u met een buitje ook buiten kunt blijven zitten.

Knikarmscherm kopen

Heeft u geen behoefte aan het modernste van het modernste en vindt u een eenvoudig knikarmscherm ook goed genoeg? Ook op dit gebied zijn er tal van mogelijkheden. In onze showroom hebben we knikarmschermen van diverse soorten en maten die u op en top comfort bieden.

Maak een afspraak

Pergola laten bouwen

Een pergola is een luxe zonnescherm. Het is een stabielere versie van een knikarmscherm. Dankzij de geleiderrails en de onderliggende paalconstructie is hij minder windgevoelig. Uiterst geschikt wanneer u net iets verder wilt gaan dan een knikarmscherm en een iets mindere definitieve oplossing wilt zoals een terrasoverkapping. Wij kunnen pergola’s bouwen voor zowel kleine als grote oppervlakten. Wanneer u dat wenst kunt u zelfs uw hele terras of tuin bedekken. Voornamelijk voor de horeca is dit een uitkomst. Bij een hellingshoek van 15 graden is de pergola waterdicht en hoeven de gasten niet direct naar binnen te gaan als het regent.

Binnenshuis zitten

Wilt u toch liever binnenshuis zitten? Ook dan is buitenzonwering nuttig. Felle zonnestralen zijn binnen niet altijd welkom. U kunt bijvoorbeeld een stijlvol uitvalscherm laten plaatsen of gezellige markiezen op maat laten maken. Voor perfecte isolatie zijn rolluiken of screens een goede oplossing. Hiermee zorgt u ervoor dat uw woonkamer zowel in de winter als de zomer behaaglijk blijft en hoeft u de kachel of airco minder hoog te zetten. Met rolluiken vergroot u overigens de kans dat inbrekers uw huis voorbij lopen. Dankzij deze stevige constructie is het een stuk lastiger om binnen te komen.

Maak een afspraak

« Terug

Scroll naar boven