« Terug

Wij verlengen uw zomer!

Sunexpress_Wij-verlengen-uw-zomer_1.jpg11 apr

De buitenlucht doet een mens veel goeds. Hoe sneller u naar buiten kunt en hoe langer u buiten kunt blijven, hoe beter. Bij IN- 'N OUTDOOR SunExpress zorgen we ervoor dat uw buitenbeleving zo optimaal mogelijk is. Daarom hebben we ons al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de meest innovatieve en stijlvolle buitenzonwering. “In Nederland willen we het liefst in maart al naar buiten. Het zonnetje begint dan te schijnen en binnen mum van tijd hebben we de zomer in onze bol”.

Enthousiast en betrokken team

Ons bedrijf IN- 'N OUTDOOR SunExpress, bevindt zich in Kaatsheuvel en Terheijden en heeft in die omgeving bij talloze mensen het buitenleven vervolmaakt. Zowel bij particulieren als bedrijven die een tuin, een dakterras of balkon hebben. Dit doen we met een enthousiast en betrokken team, dat bestaat uit adviseurs, inmeters en monteurs.

“Wij zijn van mening dat iedereen een langere zomer verdient en doen er alles aan dit mogelijk te maken.”

Maak een afspraak

Stijlvolle showroom

“Onze adviseurs leiden klanten rond in onze stijlvolle showroom. Daar kunnen ze de modernste pergola’s, veranda’s, terrasoverkappingen, zonneschermen en markiezen beleven. We hebben de showroom op zo’n manier ingedeeld dat de bezoekers de zonwering kunnen bedienen en ervaren alsof ze thuis zijn. Hierdoor en dankzij de toepasselijke vragen van de adviseurs komen we er samen achter wat het beste bij hen past”.

Zonwering en terrasoverkapping plaatsen

Is de keus inmiddels gemaakt, dan komt de inmeter langs om te meten en te beoordelen wat mogelijk is. Een paar weken later komt de monteur de op maat gemaakte zonwering of terrasoverkapping plaatsen. “Onze team staat bekend om haar technische vaardigheden en inzicht. Hoe complex het vraagstuk van een klant ook is, wij vinden altijd de juiste oplossing. Hierdoor kunnen we net een stapje harder lopen voor onze klanten. Wij zijn van mening dat iedereen een langere zomer verdient en doen er alles aan dit mogelijk te maken.”

Veranda op maat

Wilt u ook langer kunnen genieten van de buitenlucht? En twijfelt u erover of u een veranda op maat wilt of u een zonnescherm wilt laten plaatsen? Kom dan vooral vrijblijvend langs in onze showroom. Onze adviseurs vertellen u graag alles over onze zonwering, terrasoverkappingen en andere producten die uw buitenleven verbeteren. Uiteraard staat er koffie of thee voor u klaar.

Maak een afspraak

« Terug

Scroll naar boven