« Terug

“Wij leveren deuren én monteren ze vakkundig”

Eurofort Wij-leveren-deuren-en-monteren-ze-vakkundig13 nov

Zoekt u een bedrijf dat u kwalitatief hoogwaardige deuren levert én deze kan monteren? Bij IN- 'N OUTDOOR Sun Express Doors, ook bekend onder de naam Eurofort Deurtechniek, leveren en monteren we garagedeuren, voordeuren en aandrijvingen van het kwaliteitsmerk Hörmann. “Wij werken met een vaste montageploeg die precies weet hoe ze de deuren van Hörmann moet monteren. De monteurs gaan hierdoor zeer vakkundig te werk”, aldus deurenspecialist Jeroen van der Stelt.

Technische kennis

De deuren van Hörmann beschikken over een uiterst geavanceerd open en sluitwerk, beveiliging, isolatievermogen en aandrijving. Bij onze monteurs is de technische kennis die hiervoor nodig is volledig aanwezig. Als zij uw deur monteren zal hij jarenlang soepel en geruisloos open en dichtgaan. Gaat er onverhoopt toch iets stuk? Dan zijn ze ook in staat dit voor u op te lossen.  

“Wij vinden het belangrijk om klanten direct te kunnen helpen als er iets is. Daarom verkopen wij niet alleen deuren, we repareren en onderhouden ze ook.”

Neem contact met ons op

Deur repareren

Een kapotte deur moet snel gerepareerd of vervangen worden. Het is erg vervelend als u uw deur niet meer open of dicht kunt doen, dus u wilt dat er adequaat gereageerd wordt op dit probleem. Daarom is het handig een deur te kopen bij een leverancier die ook reparaties en onderhoud kan verrichten. “Wij vinden het belangrijk om klanten direct te kunnen helpen als er iets is. Daarom verkopen wij niet alleen deuren, we repareren en onderhouden ze ook”, aldus Jeroen.

Noodoplossing

Met de deuren van Hörmann gaat er vrijwel nooit iets mis. Toch kunnen er ongelukken gebeuren waardoor de deur beschadigt. “Een tijdje terug was iemand hard tegen haar garagedeur aangereden met de auto. Hierdoor was de deur losgekomen en dermate ingedeukt dat hij niet meer te gebruiken was. We kwamen direct met een noodoplossing en een week later plaatsten we de nieuwe deur”, aldus Jeroen.

Contact

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, of wilt u uw deur laten repareren? Neem dan vooral contact met ons op per telefoon, e-mail of door het formulier op onze website in te vullen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven